• Asztalitenisz
  Asztalitenisz
 • Autó-motor
  Autó-motor
 • Birkózás
  Birkózás
 • Karate
  Karate
 • Kézilabda
  Kézilabda
 • Kosárlabda
  Kosárlabda
 • Labdarúgás
  Labdarúgás
 • Sakk
  Sakk
 • Vízisport
  Vízisport

Mint minden egyesületnél, a Dunaharaszti MTK esetében is öt évente választanak új vezetést. Az egyesület jelenlegi elnökségét 2016-ban választották meg, így mandátumuk 2021-ig tart.

Az egyesület címe: 2330 Dunaharaszti, Fő út 152.

Iroda: 2330 Dunaharaszti, Mindszenty út 16/b.

Kulcsar Ferenc Dunaharaszti MTK elnökElnök: Kulcsár Ferenc

Kulcsár Ferenc 1959-ben született Budapesten, és azóta Dunaharasztin él. 1984-ben diplomázott földrajz - testnevelés szakon. 2008-óta az Alapítvány a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskoláért kuratóriumi elnöke. Harmadik ciklus óta külső tagja aDunaharaszti Város Oktatási, Művelődési és Sport Bizottságának. Sportszeretetének és szervzőképességének köszönhetően 2011-ben nagy többséggel választották meg a DMTK elnökének, majd választották újra 2016-ban.

Elérhetősége: 
Telefon: +36 30 902-0706
E-mail cím: elnok[kukac]dmtk[.hu]  

 


Schubert Gyula Dunaharaszti MTK ügyvezető elnökÜgyvezető elnök: Schubert Gyula

1942-ben született Dunavarsányban, 1948 óta él Dunaharasztin. 1973-ban országos bajnoki címet nyert a Budapesti Spartacus csapatával. A DMTK sakkozójaként többszörös Pest megyei egyéni bajnok.1978-tól a sakkszakosztály vezetője, 1996 óta ügyvezető elnök. Az ifjúság nevelése terén végzett tevékenységéért 2008-ban a Dunaharaszti Gyermekeiért Kitüntető Díjat kapta Dunaharaszti Önkormányzatától. 2010-ben tanítványa, Kökény Norbert, megnyerte a 8-éven aluliak magyar sakkbajnokságát.

Elérhetősége: 
Telefon: +36 30 422-1717
E-mail cím: ugyvezeto.elnok[kukac]dmtk[.hu]

 

Boldog Zsolt Dunaharaszti MTK ugyvezeto elnokÜgyvezető elnök: Boldog Zsolt

1969-ben született Budapesten, és azóta is Dunaharasztin él. Gyermekkora óta sportol. 1992-ben szerzett testnevelői diplomát a Testnevelési Főiskolán. 2003-ban részese volt a kézilabda szakosztály létrehozásának. Kezdetben játékosként majd a szakosztály vezetőjeként segítette a kézilabdát. Szervezőkészségére hamar felfigyelttek, és egy évre rá már a DMTK ügyvezető elnökeként tevékenykedett. Fő célja, hogy Dunaharasztiban minél több gyerek és fiatal akarjon és szeressen sportolni, és eredményeiken keresztül az egész országban ismerjék meg a DMTK egyesület nevét.

Elérhetősége: 
E-mail cím: ugyvezeto.elnok[kukac]dmtk[.hu]  

 

Boldog Beatrix DunaharasztiMTK penzugyPénzügyi vezető: Pozmann Beatrix

Dunaharasztin él három gyerekével, akik kicsi koruk óta sportolnak. Tőle sem állt távol a sport, és hosszú évek óta segíti a DMTK elnökségének munkáját a pénzügy területén.

Elérhetősége:
Telefon: +36 70 489-9065
E-mail cím:
 penzugy[kukac]dmtk[.hu]

 

Ne hagyja elveszni adója 1 %-át!

2020-ban is lehetősége van arra, hogy rendelkezzen az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról. Ezt legkésőbb május 20-áig az szja-bevallástól függetlenül is megteheti.

Bizonyára Ön is egyetért azzal, hogy a sportnak kiemelt szerepe van az élet számos területén. A sport jelenléte mindig is erőteljes volt a társadalom és a politika különböző színterein. Nem csak az egészségmegőrzésében, hanem a közoktatásban és a gazdaságban is kiemelt szerepe volt és van. 

A sport iránti igény megteremtése azonban önmagában nem elég. Az Ön támogatásával azonban eszközöket biztosíthatunk a gyermekeknek az egészségtudatos életéhez! Egyesületünknél a támogatások kezelése jól tervezetten és átláthatóan történik.Ha adójának 1 %-val egyesületünket támogatja, azzal a tíz szakosztályban több mint ötszáz gyermek sportolási lehetőségét segíti!

Biztos lehet benne, hogy felajánlása jó kezekbe kerül!

Adószámunk:

19831899-1-13

Ezzel az 1 %-kal azonban nem csak egyesületünk utánpótlás nevelését segíti. Ez befektetés a jövő társadalmába, ahol a ma sportolói a holnap egészséges, munkabíró és céltudatos munkavállalói lesznek. Ezzel Ön nem csak a sport, hanem a társadalom számára is meghatározó értéket teremt !

Az alábbi linkről letöltheti a NAV-hoz beküldendő rendelkező nyilatkozatot!

19EGYSZA nyomtatvány

1     3     5    9    8