Asztalitenisz
Autó-motor
Birkózás
Judo
Karate
Labdarúgás
Kézilabda
Kosárlabda
Sakk
Tenisz
Vízisport

Mint minden egyesületnél, a Dunaharaszti MTK esetében is öt évente választanak új vezetést. Az egyesület jelenlegi elnökségét 2021-ben választották meg, így mandátumuk 2026-ig tart.

Az egyesület központi címe: 2330 Dunaharaszti, Mindszenty út 16/b.

Kulcsar Ferenc Dunaharaszti MTK elnökElnök: Kulcsár Ferenc

Kulcsár Ferenc 1959-ben született Budapesten, és azóta Dunaharasztin él. 1984-ben diplomázott földrajz - testnevelés szakon. 2008-óta az Alapítvány a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskoláért kuratóriumi elnöke. Harmadik ciklus óta külső tagja a Dunaharaszti Város Oktatási, Művelődési és Sport Bizottságának.
Sportszeretetének és szervzőképességének köszönhetően 2011-ben nagy többséggel választották meg a DMTK elnökének, majd választották újra 2016-ban és 2021-ben.
Elérhetősége: elnok[kukac]dmtk[.hu]


Schubert Gyula Dunaharaszti MTK ügyvezető elnökÜgyvezető elnök: Schubert Gyula

1942-ben született Dunavarsányban, 1848 óta él Dunaharasztin. 1973-ban országos bajnoki címet nyert a Budapesti Spartacus sakkcsapatával. A DMTK sakkcsapatának tagjaként többszörös Pest megyei egyéni bajnok.1978-óta a sakkszakosztály vezetője. Az ifjúság nevelése terén végzett kiemelkedő tevékenységéért 2008-ban a Dunaharaszti Gyermekeiért Kitüntető Díjat kapta Dunaharaszti város Önkormányzatától. 2010-ben tanítványa, Kökény Norbert, megnyerte a 8-éven aluliak magyar sakkbajnokságát. Az egyesület ügyvezető elnöke 1996 óta. 
Elérhetősége: ugyvezeto.elnok[kukac]dmtk[.hu]

Boldog Zsolt Dunaharaszti MTK ugyvezeto elnokÜgyvezető elnök: Boldog Zsolt

1969-ben született Budapesten, és azóta is Dunaharasztin él. Gyermekkora óta sportol. 1992-ben szerzett testnevelői diplomát a Testnevelési Főiskolán.2003-ban részese volt a Kézilabda szakosztály létrehozásának. Kezdetben játékosként majd a szakosztály vezetőjeként segítette a kézilabdát. Szervezőkészségére hamar felfigyelttek, és egy évre rá már a DMTK ügyvezető elnökeként tevékenykedett. Fő célja, hogy Dunaharasztiban minél több gyerek és fiatal akarjon és szeressen sportolni, és eredményeiken keresztül az egész országban ismerjék meg a DMTK egyesület nevét.
Elérhetősége: ugyvezeto.elnok[kukac]dmtk[.hu]

Boldog Beatrix DunaharasztiMTK penzugyPénzügyi vezető: Pozmann Beatrix

Dunaharasztin él három gyerekével, akik kicsi koruk óta sportolnak. Tőle sem állt távol a sport, és hosszú évek óta segíti a DMTK elnökségének munkáját a pénzügy területén.
Elérhetősége: penzugy[kukac]dmtk[.hu]